Utenoje – Triangle Trio muzikinis savaitgalis

Gegužės 12 dieną Tarptautinis muzikinis projektas Triangle Trio (JAV/LT) kviečia į muzikinį savaitgalį POKŠT erdvėje. Grupę sudaro žymus Niujorko džiazo būgnininkas Kenny Wollesen, kompozitorius, multiinstrumentalistas Sean Francis Conway ir menininkė Milda Laužikaitė.

05.12 Šeštadienis
11.00 – 17.00 val. Triangle Trio muzikinės dirbtuvės jaunimui
Kviečiami visi norintys – svarbiausia meilė muzikai, o ne grojimo lygis. Atsineškite savo instrumentus, neturintiems suteiksime. Dirbtuvių metu sukursime orkestrą ir kūrinį, kurį vėliau sugrosime Utenos gatvėms.
14.00 – 15.00 val. Pietų pertrauka Pokšt’e/namie
17.00 val. Orkestro eisena miestu

05.13 Sekmadienis
18.00 val. Triangle Trio koncertas
TRIANGLE TRIO – tai trijų draugų – Kenny Wollesen, Sean Francis Conway ir Mildos Laužikaitės – spontaniškas proveržis, gimęs Las Vegase 2014-aisiais, susitikus prie miuziklo garso efektų kūrimo.

Kenny Wollesen – džiazo būgnininkas iš Niujorko, nuolat dirbantis su tokiais muzikantais kaip John Zorn, Jim Hall, John Patton, Sean Lennon, Bill Frisell, Lawrence „Butch” Morris, įrašinėjo ir gastroliavo su Tom Waits, Norah Jones, David Byrne, John Scofield, John Medeski ir daug kitų, buvo vienas iš „New Kiezmer Trio” pradininkų, dalyvavo žemutinės dalies Niujorko JAZZ ir avantgardo muzikos scenose.

Sean Francis Conway – kompozitorius, multiinstrumentalistas iš San Diego (Kalifornija). Sean yra marširuojančio kolektyvo „Bombshell Boom Boom” įkūrėjas, grupės No Know narys, grojo su daug žymių kolektyvų, tokių kaip Santa Clara Vanguard, Gamelan Galak Tika ir kt. Po kelis metus trukusių budizmo studijų Azijoje tyrinėja garso išraiškos meną.

Milda Laužikaitė – vilnietė, trombonu grojusi grupėse dr. Green, Frekenbok, dainavusi tarptautiniame kolektyve Rasa Rasa, šiuo metu kurianti tarpdisciplininiame meno lauke.

Organizatorių inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas