Mėnuo potyrių prilygo metams

Uteniškė, kilusi iš Juknėnų, Žydrė Dargužytė Utenos A. ir M. Miškinių viešojoje bibliotekoje pristatė savo pirmąją knygą „Mėnuo kaip metai“ apie dvi keliones: kelionę kruizine jachta, kur įsidarbino kajutės stiuardese, Dunojumi ir kartu kelionę į save. Abi kupinos iššūkių, baimių, nusivylimų ir nuostabių atradimų.

Ž. Dargužytė – komunikacijos ir viešųjų ryšių ekspertė, konsultacijų agentūros „Foxy PR” direktorė, geštalto psichoterapijos praktikė, asmeninio augimo studijos „Dialogo principas“ įkūrėja, lektorė, išskirtinių eksperimentinių projektų vadovė, kūrybinių procesų inovatorė ir žurnalistė.

Kaip pati knygos autorė sakė, palikusi gerai apmokamą vadovės darbą viešųjų ryšių agentūroje ir geštalto psichoterapijos studijas, išsikėlė sau asmeninį tikslą tapti įgulos nare turtuolių jachtoje… Taip gimė knyga „Mėnuo kaip metai” – eksperimentas laive arba tikra istorija, nutikusi vienoje iš prabangiausių kruizinių jachtų Europoje.

Plačiau apie šią knygą ir autorės susitikimą su skaitytojais Utenoje skaitykite artimiausiuose laikraščio „Utenos diena“ numeriuose.

Laikraščio „Utenos diena“ inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas