Utenos trio „Magistrai“ padovanojo šventę uteniškiams

Prieš ketverius metus Utenos trio „Magistrai“ sugroję pirmąjį kūrinį – argentiniečių kompozitoriaus Astoro Piazzollos „Oblivion“, šįkart jį pakartojo vakar, vasario 13 dieną, vykusiame ir visuomenei skirtame koncerte „Dieną Šv. Valentino“. Koncerto vedėja ir vakaro siela aktorė Virginija Kochanskytė apgailestavo, kad dėl ligos negalėjo dalyvauti du puikūs jauni vokalai aktorė ir dainininkė Austėja Lukaitė bei dainininkas Andrius Bartkus, tačiau ir be jų vakaras pavyko.

Susirinkę uteniškiai neliko abejingi to paties italų kompozitoriaus A. Piazzollos kūriniams, kuriuos atliko Utenos trio „Magistrai“, vadovaujami Zitos Lukošiūnienės. Nauju garsu suskambo dr. Vinco Kudirkos kurtos melodijos, skambėjo Mykolo Kleopo Oginskio ir Mikalojaus Konstantino Čiurlionio kūriniai. Visus juos meilės gijomis ir jų gyvenimo meilės situacijomis apipynė talentingoji V. Kochanskytė. Todėl vakare netrūko ne tik puikių melodijų, bet ir gražios poezijos, nuostabių prisiminimų ir šių garsių žmonių meilės istorijų.

Utenos trio „Magistrai“, kuriame muzikuoja Z. Lukošiūnienė (fortepijonas), Renata Buzėnaitė (akordeonas) ir Gediminas Kaušylas (birbynė) bei aktorė V. Kochanskytė visus kviečia jau ryt, vasario 15 dieną, į Vilnių, Nacionalinę Mikalojaus Konstantino Čiurlionio menų mokyklą, kurioje gražią programą sostinės meno mylėtojams pasiūlys šis kolektyvas.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas