Muzikinis spektaklis vaikams „Pyp pyp“ apie viską iki galo, bet atvirkščiai

Rašytojas Donaldas Bissetas – dažnas svečias Keistuolių teatro scenoje. Šmaikštūs, drąsiai svajoti ir išsivaduoti iš slogumo bei pykčio kviečiantys pagal šio britų autoriaus kūrybą pastatyti spektakliai „Kitą kartą“ bei „Aukštyn kojom“ džiugino jau užaugusias Keistuolių bičiulių kartas, o dabar D. Bisseto pasakos sugrįžta į sceną ir kviečia mažuosius žiūrovus garsiai supypsėti „Pyp pyp“!

„Kiekvienas kalba taip, kaip išmano, tik turi išmokt labai gerai klausyt!“ – tokiais žodžiais žiūrovus pasitinka spektaklis „Pyp pyp“. Šeši muzikalūs ir nė akimirkai  nepailstantys aktoriai prikelia muzikos instrumentus, mažuosius bei jų tėvus ne tik pakviesdami klausytis ryškių, energingų bei vaikiškai subtilių istorijų, bet ir juos pačius įtraukdami į interaktyvų šėlsmą.

Su režisieriaus Aido Giniočio sceniniais sprendimais ir meistriškomis aktorių transformacijomis spektaklyje tarsi ant balto popieriaus lapo skleidžiasi vis labiau netikėti ir vieni už kitą simpatiškesni nutikimai. „Pyp pyp“ jau savo pavadinimu sufleruoja apie muzikalius, įvairiausiais garsais ir spalvomis skambančius netikėtumus, laukiančius žiūrovo. Tai skoningos, šiuolaikiškai subalansuotos melodijos, suskambančios užkrečiančiais kantri, regio, bliuzo ir kitų stilių garsais. Dainų tekstuose susipina netikėčiausi ir absurdiškiausi scenarijai, padedantys į pasaulį pažvelgti kūrybiškiau, suderinti iš pažiūros nesuderinamus dalykus ir naujai atrasti tai, kas buvo užmiršta.

Pagrindinis spektaklio herojus žąsinėlis Vilis, išsikeberiojęs tiesiai iš D. Bisseto puslapių, ieško tų, kurie sapnuoja spalvotai, tų, kurie buvo užlindę už sofos, ir tų, kurie nebijo nors vieno kojos piršto iškišti iš kasdienybės. Tad kaip išdrįsti tai padaryti, kaip įtempti ausis ir išgirsti „Pyp pyp“? Kaip suplonėti skruzdei ir kaip iš savo lovos išprašyti įkyrų vabalą? Į visus klausimus atsakymus išgirsite, jei tik išmoksite labai gerai klausyti.

Lapkričio 28 d. 11 val. Keistuolių teatras su spektakliu „Pyp pyp” atkeliauja į Utenos kultūros centrą. Bilietus platina Utenos kultūros centro kasa bei tiketa.lt!

Spektaklyje pypsi Judita Urnikytė, Gelminė Glemžaitė, Danas Kamarauskas, Mantas Zemleckas, Jonas Šarkus, Jurgis Marčėnas.

Scenarijaus autorius ir režisierius – Aidas Giniotis.

Scenografijos ir kostiumų dailininkė – Ramunė Skrebūnaitė.

Bilietai – http://www.tiketa.lt/LT/keistuoliai__pyp_pyp_13914

Organizatorių inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas