Užpaliuose sudegė Šv. Teresės šeimynos būstas

Vidurnaktį Užpaliuose kilo didelis gaisras. Kol kas dėl neaiškių priežasčių kilusio gaisro metu sudegė Jūratės ir Eugenijaus Keraminų didžiulis būstas. Gaisro metu žmonės nenukentėjo, o 12 Šv. Teresės šeimynos vaikų saugiai perkelti į kitą vietą. Namuose tuo metu be 12 globojamų vaikų dar buvo J. ir E. Keraminų sūnus ir močiutė.

Kviečia aukoti nuo gaisro nukentėjusiai šeimynai

Šiuo metu visi vaikai, nuo mažiausio iki didžiausio, saugiai apgyvendinti kituose namuose. Tačiau šeimyna liko kaip stovi: gaisras pasiglemžė beveik visą turtą. Utenos rajono savivaldybės administracija informuoja, kad finansinę paramą Šv. Teresės šeimynai yra numačiusi teikti Utenos rajono savivaldybė, psichologinė pagalba vaikams jau teikiama.
Kreipiamasi į geros valios žmones su prašymu padėti šeimynai. Jai šiuo metu Jūsų pagalbos labai reikia.
Aukas galite pervesti į Šv. Teresės šeimynos sąskaitą SEB banke LT667044060007594204.
Norintieji padėti gali skambinti tel. 8 612 16792. Dėl papildomos informacijos siūloma kreiptis į Utenos rajono savivaldybės administracijos Vaikų teisių apsaugos skyrių: tel. 8 389 61625, 8 389 63898, 8 389 43832.
Iš anksto nuoširdžiai dėkojame žmonės, neabejingiems kito nelaimei ir padedantiems Šv. Teresės šeimynai atsistoti ant kojų.

Plačiau apie šį gaisrą skaitykite šeštadienio laikraštyje „Utenos diena”.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr. ir video

{youtube}qRPzAQq6MVA&feature{/youtube}

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas