Buitūnuose liepsnos prarijo namą

Šiandien, trečiadienio rytą, Buitūnuose (Kuktiškių sen.) kilo gaisras, kurio metu supleškėjo medinis gyvenamasis namas, o basas namo savininkas išvežtas į gydymo įstaigą.

Apie įsiplieskusią liepsną mediniame name ugniagesiams gelbėtojams buvo pranešta anksti ryte, po 7 val.
Kaip sakė Utenos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus inspektorius Dainius Steiblys, namo savininku prisistatęs vyriškis buvo išvežtas į gydymo įstaigą. Gyvenamąjį namą gesino kelios ugniagesių gelbėtojų pajėgos iš Utenos, Tauragnų, taip pat Saldutiškio ugniagesių komandos savanoriai. „Vyriškis tvirtino, jog šis namas priklausė jam. Taip pat jis neneigė, kad užsidegė lovos čiužinys”, – sakė į gaisro vietą atskubėjęs inspektorius D. Steiblys, pridūręs, kad šį asmenį sutinkantis jau trečiame gaisre, vieną iš jų buvo sukėlęs tyčia.
Gaisro metu liepsnos pasiglemžė namo stogą, išdegė medinės konstrukcijos, viduje buvę daiktai, į lauką išneštas smilkstantis lovos čiužinys, o savininkas į gydymo įstaigą Greitosios medicinos pagalbos darbuotojų buvo išvežtas basas.
Netoli gaisravietės sutiktas šio kaimo gyventojas neslėpė: kaimynas nebuvo geriausios reputacijos, mat iš kalėjimo išėjęs pusamžis vyriškis ne kartą įvairiausiais grasinimais baugino šio kaimo gyventojus. Šis namas anksčiau priklausė vienai senutei, tačiau jai mirus, sodyba atiteko šiam vyrui.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Jurgitos Pavilonienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas