Avarijoje labiausiai nukentėjo „Mercedes-Benz“

Vakar vakare, apie 18 val., J. Basanavičiaus gatvėje, ties Utenos automobilių turgumi, kuris priklauso „Regtomai”, eismo įvykio metu susidūrė du lengvieji automobiliai.

Liudininkų teigimu, visureigio „Mitsubishi Pajero” vairuotojas iš šalutinės gatvės nė nesustodamas suko į J. Basanavičiaus gatvę, kuria į miesto centrą iš Grybelių kvartalo automobilį „Mercedes-Benz” vairavo 70-metis Utenos miesto gyventojas. 24-erių jaunuolis, vairavęs visureigį, nenukentėjo. Į Utenos ligoninę Greitosios medicinos pagalbos automobiliu buvo išvežtas „Mercedes-Benz” vairuotojas. Automobiliams susidūrus kaktomuša, išsiskleidė „Mercedes-Benz” oro pagalvės, todėl senjoras išvengė rimtesnių traumų. Smarkiai sudaužyti abiejų automobilio priekiai.
Į avariją skubiai atvyko ne tik medikai, bet ir Utenos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesiai, policijos pareigūnai. Pastarieji beveik pusei valandos buvo uždarę magistralinį kelią.
Šiuo metu vyksta tyrimas. Kaip „Utenos dienai” tvirtino jaunuolis, jis per rasotus langus nepastebėjęs pagrindine gatve važiavusio „Mercedes-Benz” ir skubėdamas suko į gatvę.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas