Vairuotojų blaivumo patikrinimas: įkliuvo 181 girtas vairuotojas

Praėjusį savaitgalį, kovo 4–6 dienomis, policijos pareigūnai visoje šalyje surengė reidus, kurių metu tikrino transporto priemonių vairuotojų blaivumą. Per tris paras, penktadienį–sekmadienį, išaiškintas 181 neblaivus vairuotojas, tarp jų – 82 tokie dviračių vairuotojai ir 4 vadeliotojai.

 

57 vairuotojams buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis, 34 – vidutinis ir sunkus girtumas – 4 vairuotojams. Šios prevencinės priemonės metu 1,1 proc. patikrintų vairuotojų buvo neblaivūs. Patikrintų vairuotojų skaičius – 8 466.
53 vairuotojai buvo vartoję alkoholio, bet tikrinimo metu alkoholio koncentracija neviršijo leistinos normos. Vienas vairuotojas, įtariama, buvo apsvaigęs nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų.
Daugiausia neblaivių vairuotojų išaiškinta Vilniaus ir Kauno apskričių vyriausiųjų policijos komisariatų prižiūrimose teritorijose – atitinkamai 20 ir 18, taip pat Panevėžio – 14.
Šių metų vasario 8-ąją (pirmadienį), vykdant vairuotojų blaivumo patikrinimus, buvo išaiškinti 58 neblaivūs vairuotojai, tarp jų – 19 neblaivių dviračių vairuotojų.

Lietuvos kelių policijos tarnybos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas