Girtiems smurtautojams nėra ribų – jie talžo ir artimiausius šeimos narius

Pastaruoju metu netrūksta pranešimų apie smurto protrūkius šeimose. Dažniausiai smurtą išprovokuoja alkoholis, o padauginus svaigalų rankos pačios kyla prieš silpnesnius. Visai neseniai Utenoje anūkas mušė savo senelį tam, kad šis duotų pinigų. Sausio 12 dieną įsisiautėjęs girtas vyras sumušė savo seną motiną.

Vakar policijos pareigūnai skubėjo į šeimyninį konfliktą Nemeikščiuose. Čia smurtavo 48 metų vyras. Jis buvo girtas (2,58 prom.), tad namuose kilo triukšmas – įsismarkavęs vyras kumščiais pradėjo talžyti 83 metų motiną. Agresyviai nusiteikęs sūnus negailėjo smūgių – senolei buvo suduota apie 10-12 kartų. Maža to, kitame to paties namo kambaryje mušeika prisivijo savo mamą ir medine lazda kelis kartus trenkė į ranką. Įtariamasis sulaikytas ir uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.
Panašus incidentas įvyko ir kaimyniniame Anykščių rajone – sausio 12 dieną Rubikiuose neblaivus (2,63 prom.) 39 metų vyriškis necenzūriniais žodžiais iškeikė 69 metų motiną ir sudavė jai tris smūgius į galvą.

Laikraščio „Utenos diena” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas