Graužikų dėka vos nesudegė automobilis

Šiandien, prieš 13 val., Aušros gatvėje esančio prekybos centro „Maxima” automobilių stovėjimo aikštelėje užsidegė lengvasis automobilis „Renault Megane”.
Kylančius dūmus po variklio dangčiu pastebėjo kitas vairuotojas, atvažiavęs į parduotuvę. Jis skubiai panešė prekybos centro apsaugai. Apsaugos darbuotojai ne tik skubiai pranešė parduotuvėje buvusiai automobilio savininkei, tačiau iškvietę ugniagesius, patys pasičiupę gesintuvą nuskubėjo gesinti automobilio.

Atvykusiems ugniagesiams gelbėtojams automobilio gesinti nebereikėjo. Virstančius dūmus iš variklio skyriaus nuslopino apsaugos darbuotojai.
Užpalių gatvėje gyvenanti Jurgita V. portalui „udiena.lt” sakė, jog atvažiavusi į parduotuvę, automobilį užrakino ir nuėjo apsipirkti. Tik per garsiakalbį išgirdusi, jog dega jos automobilis, puolė į lauką.
Apžiūrėję automobilį ugniagesiai nustatė, jog smilko variklio garso izoliacija. Manoma, kad izoliacijos medžiagos skiautės nukrito ant karštų variklio detalių ir pradėjo smilkti. Su šia prielaida sutiko ir automobilio savininkė, neva, į variklio izoliacijos medžiagą prieš kurį laiką buvo įsiveisę graužikai.
Variklis ir kitos detalės nenukentėjo, todėl, pasak žinovų, šį 19 metų amžiaus „Renault Megane” bus galima eksploatuoti toliau.

„udiena.lt” inf., V. Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas