Gaisras daugiabučiame pridarė daugiau moralinės nei materialinės žalos

Šeštadienio naktis Aukštakalnio mikrorajono Kupiškio gatvės namo pažymėto 118 numeriu gyventojams buvo nerami. Jie, apie 3 val. užuodę dūmų kvapą ir pastebėję gaisrą pirmame aukšte esančiame negyvenamame bute, iškvietė ugniagesius.

Atvykę prie namo Utenos priešgaisrinės gelbėjimo valdybos ugniagesiai gelbėtojai rado jau išdaužtą langą, pro kurį, kaip manoma, ir buvo įmestas degantis daiktas, kuris, nukritęs ant kambaryje prie lango stovėjusio baldo minkštosios dalies, užsiliepsnojo. Gaisrą pavyko užgesinti greitai. Namo gyventojai iškvietė buto savininkus. Pastarieji ugniagesius įleido į vidų. Ugniagesiai pro langą ištraukė svylančius baldus ir juos užgesino. Operatyviai lokalizavus gaisrą, ypatingų nuostolių išvengta – apdegė tik vienas baldas, tačiau dūmais ir suodžiais aprūko du buto kambariai su virtuve ir vonia bei koridorius.
Anot ugniagesių, gaisro priežastis – galimas padegimas. Manoma, kad tai padaryti galėjo buvusios buto savininkės kerštaujantis vyras, su kuriuo jis yra išsiskyrusi. Šis butas jau kartą buvo padegtas.
Įvykį tiria Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai.

„Utenos dienos” inf.
Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas