Uteniškiai vagys apsukriai apšvarino kaimyninių rajonų parduotuves

Nesiliauja alkoholinių gėrimų vagystės iš parduotuvių. Vagystes jau ne pirmą kartą įvykdė uteniškiai, apsukriai apšvarinę Anykščių, o šiek tiek anksčiau ir Rokiškio prekybos centrus.

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai gavo pareiškimą, kad Utenoje, Sėlių gatvėje, gyvenantis 1995 metais gimęs vyras Anykščiuose pavogė alkoholinių gėrimų už 274 eurus.

Neseniai vagišiai nuostolių pridarė ir Rokiškyje, apie tai rašė laikraštis „Gimtasis Rokiškis”. Jie apšvarino IKI Jaunystės g. ir „Norfos” Nepriklausomybės a. esančius prekybos centrus. Iš abiejų pagrobta alkoholinių gėrimų: iš IKI – už 662 Eur, iš „Norfos” – už 247,64 Eur. Vagystės įvykdytos dienos metu. Vagišiai nesikuklino – grobė brangius gėrimus. Juos susikrovė į kuprines.
Nusikaltėlių tapatybes policijai pavyko nustatyti peržiūrėjus parduotuvių vaizdo kamerų įrašus. Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Rokiškio rajono policijos komisariato vadovas Rimantas Čepulis sakė, jog vagys – ne vietiniai, uteniškiai, šiuo „verslu” užsiimantys įvairiose šalies vietose ir policijai gerai žinomi, už įvairius nusikaltimus į pareigūnų akiratį pakliuvę ne kartą, kai kuriems jų dėl anksčiau padarytų nusikalstamų veikų vyksta ikiteisminiai tyrimai.

Laikraščio „Utenos diena”

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas