Vyžuonėlėse ugnis pasiglemžė ūkinį pastatą

Pirmadienį prieš pietus Vyžuonėlių kaime (Vyžuonų sen.) užsiliepsnojo dviem čia gyvenančioms šeimoms priklausantis ūkinis pastatas. Ugnis pasiglemžė pastato stogą, išdegė gegnės, sugadintas viduje buvęs turtas.

Iš ūkinio pastato rūkstančius dūmus pirmoji pamatė kaimynystėje gyvenanti moteris, kuri iškart paskambino trumpuoju pagalbos numeriu 112. „Iš pradžių pamačiau dūmus ir nuėjau pažiūrėti, kas čia ką degina. Tada pastebėjau liepsnojantį stogą. Ugniagesius gelbėtojus iškviečiau 11.35 val., jie atvažiavo greit”, – pasakojo susijaudinusi kaimynė, anot jos, iš pradžių į dangų ėmė kilti pilki dūmai, o atvykus ugniagesiams pastatą buvo apėmusi ugnis.

Po kaimynės skambučio į kiemą išėjo ir šio pastato šeimininkė. Ji sakė nei mačiusi, nei girdėjusi apie tai, kas vyksta jos kieme. „Nežinau, kas čia atsitiko. Gal elektra… Nieko nekūrenom viduje”, – sakė antrajame namo aukšte gyvenanti moteris. Apie nelaimę ji sužinojo tik iš kaimynų. Pasak moters, pastatas yra draustas.
Į gaisrą atvyko ugniagesių gelbėtojų pajėgos iš Utenos ir Vyžuonų. Darbą jiems palengvino tai, jog toli nereikėjo ieškoti vandens – jo buvo šalia namų esančiame tvenkinyje.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas