Utenoje sudegė vilkikas

Kovo 18-os vakarą, tarp 22–23 val., Utenoje, Garažų gatvėje, užsiliepsnojo vilkikas „Mecedes-Benz Actros“ su puspriekabe. Sudegė vilkiko kabina ir puspriekabė, kuri buvo tuščia.

Į gaisrą atskubėję ugniagesiai gelbėtojai iš prakiurusio kuro bako ištraukė apie 350 l dyzelino. Užgesinus degantį krovininį automobilį buvo panaudota apie 30 kg sorbento surinkti įvairiems teršalams ir išbėgusiam dyzelinui.

Gaisrą pastebėjo netoliese gyvenę kaimynai ir iškvietė ugniagesius. Vilkikas su puspriekabe priklausė vienai Utenos įmonei. Kaip „Utenos dienai” tvirtino šio krovininio automobilio savininkas, jis kol kas turėjo tik vieną tokio tipo automobilį, o krovinius vežė vietinei Lietuvos rinkai. „Kaip niekad pastaruoju metu turėjome gausybę užsakymų vežti krovinius, tačiau šis gaisras paskandino mūsų viltis. Įmonei ir verslui – tai didžiulis nuostolis”, – apgailestavo įmonės savininkas. Kodėl užsidegė vilkikas, įmonės savininkas negalėjo pasakyti, jis neatmeta ir padegimo versijos. „O gal kažkur susijungė laidai, juk mašina buvo 15 metų senumo”, – svarstė jau ketverius metus ją eksploatuojantis vyriškis.
Įvykį tiria policijos pareigūnai.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Justo Biliūno ir Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas