Uteniškis po vagių apsilankymo liko be motociklo ir aprangos

Praėjusį savaitgalį į policijos pareigūnus kreipėsi vyriškis, iš kurio garažo pavogtas motociklas, motociklininko apranga, batai, šalmas, kiti vertingi daiktai. Patirta žala siekia beveik 6 tūkst. eurų.

Apie vagystę internautams pranešė ir nukentėjusysis. Jis socialiniame tinklapyje paskelbė, kad tiems, kurie pateiks naudingą informaciją apie šią vagystę, žadamas 1 tūkst. eurų atlygis. „Sezonas baigėsi, o nuotykiai ne. Šiąnakt 27.10 iš Palijoniškio garažų pavogtas „Yamaha R6″ ir apranga. Jeigu kas nors ką nors žinote, susisiekite. AČIŪ. Premija 1 000 eurų tam, kuris pateiks tikslią informaciją”, – kreipėsi jis į grupės „Pagalba vairuotojams Utenoje” narius.

Sekmadienį apie pietus policijos komisariatą pasiekė jauno vyro pareiškimas, kuriame nurodoma, kad jis atvyko į garažų bendriją „Putinėlis”, esančią Palijoniškio gatvėje, ir rado išlaužtas duris bei pasigedo jam priklausančio baltos spalvos motociklo „Yamaha”, baltos juodos spalvų „Alpinestars” motociklininko kombinezono, juodos spalvos batų, įvairiaspalvio šalmo, mėlynos spalvos motociklo stovo, pirštinių, kitų vertingų daiktų. Padaryta žala siekia 5 830 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Laikraščio „Utenos diena” inf.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas