Apynaujį mersedesą nuvarę ilgapirščiai pridarė daugiatūkstantinių nuostolių

Trečiadienį, rugpjūčio 8 dieną, UAB „Samsonas motorsport“, esančios Utenoje, Pramonės gatvėje, direktorius Martynas Samsonas policijai pranešė apie 9 val. pastebėjęs, kad pavogtas Krašuonos gatvėje stovėjęs bendrovei priklausantis mikroautobusas „Mercedes-Benz Sprinter“, kurio viduje buvo įvairių daiktų, skirtų automobilių sportui. Ilgapirščių padaryta turtinė žala siekia 30 tūkst. eurų. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie tai, jog kone iš kiemo pavogta jo valdomai bendrovei priklausanti 2013 metų gamybos transporto priemonė uteniškis lenktyninkas M. Samsonas dar tą pačią dieną paskelbė savo asmeninėje „Facebook“ paskyroje. „Šiandien Utenoje, Krašuonos gatvėje, buvo pavogtas mūsų „Mercedes-Benz Sprinter“, kuriame buvo sportinė apranga ir šalmai. Jei pastebėsite automobilį ar pamatysite, kad daiktai yra parduodami, praneškite. Ačiū”, – rašė sportininkas.

Šiuo įrašu ketvirtadienio popietę jau buvo pasidaliję bemaž 3 tūkst. žmonių. Viešas pranešimas apie vagystę sulaukė daugybės reakcijų ir komentarų. Internautai stebėjosi vagišių, išdrįsusių nuvaryti ryškiai raudonos spalvos mikroautobusą, kuris apklijuotas įvairiais lipdukais, įžūlumu ir negailėjo jiems pačių baisiausių epitetų.

Portalo udiena.lt žiniomis, automobilis buvo pastebėtas judantis Panevėžio kryptimi.

Laikraščio „Utenos diena” inf., lrytas.lt ir Martyno Samsono asmeninio archyvo nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas