Tragedija Molėtų rajone: avarijoje žuvo du senjorai

Praėjusį sekmadienį apie 12.38 val. Molėtų rajone, kelyje Molėtai–Stacijavai–Smėlinka, automobilis „VW Passat“, vairuojamas vyro (g. 1940 m.) bei gyvenančio Toliejų kaime, esant slidžiai kelio dangai automobilio dešine puse išslydo į priešingą eismo juostą ir susidūrė su priešinga eismo juosta važiuojančiu automobiliu „VW Passat“, kurį vairavo tos pačios Čiulėnų seniūnijos gyventojas. Šio skaudaus eismo įvykio metu žuvo „VW Passat“ vairuotojas ( g. 1940 m.) ir keleivė, sutuoktinė ( g. 1941 m.). Kito automobilio vairuotojas dėl galvos traumos paguldytas į Utenos ligoninę.

Apie šią avariją patvirtino ir Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Violeta Ginaitienė, pranešusi, jog žuvo du žmonės, trečias avarijos dalyvis patyrė galvos traumą.

Naujienų portalas lrytas.lt pranešė, kad žuvusiųjų kūnus iš sumaitoto automobilio ištraukė ugniagesiai. Kitu „VW Passat” vykęs 39 metų vairuotojas patyrė sunkią galvos traumą ir buvo skubiai išvežtas į ligoninę.

Tragiška nelaimė galėjo įvykti dėl nesaugaus greičio ir blogų oro sąlygų. Daugelyje šalies vietų sekmadienį krito smarki šlapdriba, lijo.

Dar viena avarija įvyko naktį iš penktadienio į šeštadienį kelyje Vilnius–Utena, Molėtų rajone, už Suginčių. Rusijos piliečio vairuojamas sunkvežimis dėl slidžios kelio dangos nuslydo ir vertėsi ant šono.

Laikraščio „Utenos diena“ inf., Utenos AVPK nuotr., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas