Dar viena nelaimė prie „Rašės“: pasekmės skaudžios

Penktadienio popietę Utenoje įvyko nelaimė – Vaižganto gatvėje, netoli prekybos centro „Rašė“, automobilio „VW Passat“ vairuotojas partrenkė pėsčiųjų perėja ėjusį senolį. Įvykio vietoje sutiktų liudininkų teigimu, garbaus amžiaus vyro būklė sunki, jis greitosios medicinos pagalbos automobiliu išgabentas į ligoninę. Nelaimės aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai, laikinai sustabdytas eismas.

Į eismo įvykio vietą atvykus portalo udiena.lt žurnalistėms prie pėsčiųjų perėjos stovėjo būrys žmonių. Nelaimės liudininke tapusi uteniškė sakė, kad važiuodama nuo „Alaušos“ degalinės pusės sustojo praleisti pėsčiųjų perėja ėjusio žmogaus, tačiau saugiai pereiti per gatvę jam nepavyko – vyriškį parbloškė nuo „Rašės” parduotuvės važiavęs automobilis.

„Greitis buvo nemažas, nes partrenktas žmogus ne sykį vertėsi, o vienas jo batas nuskriejo už kelių dešimčių metrų. Iš matymo pažįstu nukentėjusįjį, jis kasdien eina pasivaikščioti, – sakė liudininkė. – Man keista, kaip eismo įvykio kaltininkas galėjo nematyti pėsčiųjų perėja ėjusio žmogaus, nes jis buvo apsirengęs šviesiais drabužiais, yra aukšto ūgio.”

Dėkojame portalo udiena.lt skaitytojams, pranešusiems apie eismo įvykį.

Laikraščio „Utenos diena“ inf., Linos Narčienės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas