Pareigūnai aptiko spirito sandėlį

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai, turėdami informacijos apie vykdomą neteisėtą veiklą, trečiadienį J. Ž. naudojamame garaže, Vilniaus mieste, Šaltkalvių gatvėje, rado įvairių talpų butelių, kuriose buvo apie 20 litrų skysčio, galimai etilo alkoholio skiedinių ir cigarečių su Baltarusijos banderolėmis.

Pareigūnams pradėjus domėtis apie sulaikytų prekių savininko turimą sodą, kilo įtarimų, kad tai ne visos neteisėtai rastos ir išimtos iš nelegalios apyvartos prekės.

Nuvykus į J. Ž. sodą, esantį Vilniaus mieste, Kryžiokų Sodų g. 9–ojoje gatvėje, buvo rastas bespalvio skysčio, galimai etilo alkoholio, sandėlis. Atlikus kratą J. Ž. priklausančiame sodo name ir metaliniame garaže iš viso pareigūnai rado beveik pusantros tonos bespalvio skysčio, turinčio stiprų alkoholio kvapą bei virš pusę tūkstančio kontrabandinių cigarečių.

Įtariamojo atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 201 str. 2 d.
Praeityje už tokią neteisėtą veiklą baustam, iš Zarasų apylinkių kilusiam, Vilniaus miesto gyventojui gresia bauda arba laisvės atėmimas iki 5 metų (vadovaujantis LR Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir nepripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu).

Utenos AVPK inf. ir nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas