Festivalis „Visagino country“ laukia gyvos muzikos gerbėjų

Jau metas planuoti – kada, kur ir ką veiksi vasarą? Tradiciškai rugpjūčio mėnesio viduryje – 19, 20 ir 21 dienomis – „Visagino country” festivalis laukia visų geros gyvos muzikos gerbėjų. Čia skambės energija užkrečianti atominė kantri muzika, čia būtinai susitiksi savo seniai matytą bičiulį ar draugą, čia galėsi mėgautis draugiška atmosfera, įvairiomis atrakcijomis, šalia tyvuliuojančio ežero gaiva bei nuostabia gamta. O po dviejų pašėlusių parų mes pakviesime jus į Visagino bažnyčią, kur klausysime kantri giesmių, pasimelsime už festivalį, už mus visus, ir pažadėsime vieni kitiems vėl susitikti.

Šiemet, atvykę į Visaginą, Jūs pamatysite ir išgirsite pirmą kartą festivalyje apsilankysiančią grupę „Fira” iš Ukrainos, grupę „Country Hell” iš Rusijos, kurioje sutiksime legendinės ir festivalio žiūrovų labai mėgstamos rusų grupės „Kukurūza” lyderį Georgij Palmov ir jų solistę Svetlaną Šebeko.
Kaip visada festivalyje turėsime muzikantų iš Europos. Pirmiausia norime pristatyti septynmyliais žingsniais į kantri muzikos orbitą atžygiavusią Latvijos grupę „Flame&The Rolltones”. Kitiems mūsų kaimynams – lenkams – atstovaus grupė „Whiskey River”. Festivalyje pasirodys ir grupė iš Austrijos „Neshville”. O kur dar prancūzai Kevin Buckley & The yee-Haw band.
Lietuvai atstovaus nepailstantis Aleksandras Belkinas, kuris vėl sugalvojo naują projektą festivaliui. Kokį? Sakė, kad dar anksti atskleisti paslaptį. Turbūt dažnas mūsų neįsivaizduojame „Visagino country” be Virgio Stakėno, tad tvirtiname – jis tikrai bus.
Daugiau informacijos apie renginį: http://visaginocountry.lt/

Organizatorių inf. ir nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas