Molėtuose duris atvers nauja gaisrinė

Rugpjūčio 12 d. 12 val. Molėtuose bus atidarytas naujas Utenos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (APGV) Molėtų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pastatas. Į naujos, šiuolaikiškai įrengtos gaisrinės atidarymo šventę yra pakviestas vidaus reikalų ministras Tomas Žilinskas, Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento direktoriaus pavaduotojas vidaus tarnybos pulkininkas Vygandas Kurkulis, atstovaujantys Molėtų kraštą LR Seimo nariai Petras Čimbaras ir Valentinas Stundys, Molėtų rajono savivaldybės meras Stasys Žvinys, Utenos APGV viršininkas Olegas Kovalevskis ir kiti garbingi svečiai.

Šventės metu visuomenei ir svečiams bus pristatytas naujas sunkiosios klasės gaisrinis automobilis „Scania”. Naujas patalpas ir naują gaisrinės automobilį pašventinti įkurtuvių proga pakviestas Molėtų Šv. apaštalų Petro ir Povilo parapijos klebonas monsinjoras Kęstutis Kazlauskas.
Visi svečiai po iškilmingos rikiuotės bus kviečiami susipažinti su ugniagesių gelbėtojų turima technika ir įranga, jiems bus pasiūlyta apsirengti ugniagesio gelbėtojo aprangą, taip pat bus pademonstruota, kaip reikia elgtis kilus gaisrui, parodyta, kaip gesinti nedidelius gaisrus. Neliks užmiršti ir patys mažiausieji šventės dalyviai. Drąsiausieji bus pakviesti Utenos APGV komandos automobilinėmis kopėčiomis pakilti į 37 metrų aukštį ir pasigrožėti Molėtų miesto panorama.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas