Ignalina išeinančiai vasarai dovanojo skrybėlę

Rugpjūčio 24 dieną Ignalinos vasaros estradoje atsisveikinta su besibaigiančia vasara. Šventė „Paskutiniai žiedai – vasaros skrybėlei“ buvo graži, lyriškai svajinga, romantiška ir trankiai linksma… Gėlėta vasaros skrybėlė, kurią išpuošė visi šventės dalyviai, buvo išplukdyta į paslaptingąsias Ilgio ežero tolumas.

Šventės dienos programoje koncertavo nuostabus duetas iš Rokiškio. Dainuojamąją poeziją atliko ir gitara grojo Vilija Radvilė, jai smuiku pritarė Oksana Sadauskienė. Daugeliui tai buvo tikras atradimas. Lyriškos dainos sukūrė nepaprastą vasaros palydų nuotaiką. Žiūrovai buvo kviečiami jaukiai pasėdėti prie puokštelėmis papuoštų vasaros stalų, išgerti arbatos, pasikalbėti ir pasidalinti atostogų įspūdžiais. Žavios šventės vedėjos kalbino ir Ignalinos turizmo informacijos centro direktorę Mariją Garejevą, restorano „Žuvėdra” savininką Petrą Mačiulį. Jie pasakojo kiek ir kokių turistų per vasarą Ignalinoje apsilankė, prisiminė įdomias istorijas.

Šalia scenos veikė skrybėlių dekoravimo dirbtuvėlės kartu su „Bloom room”. Dekoruotomis skrybėlėmis pasipuošę panelės ir ponios galėjo pasidaryti gražių fotografijų prie baltų šventės vartų. Pagrindinė didžioji vasaros skrybėlė jau sutemus buvo nunešta prie Ilgio ežero ir išplukdyta į Ilgio ežerą. Vakaro programoje visus džiugino linksmos atlikėjo Mino dainos ir įspūdingas Donato Montvydo pasirodymas. Iki vėlumos jaunimas šėlo diskotekoje.

Ignalinos r. savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas