Audra paliko be elektros

Dėl naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį siautusios audros be elektros energijos buvo apie 15 tūkst. ESO klientų. Daugiausia Pakruojo, Biržų, Rokiškio, Zarasų, Alytaus ir Vilniaus rajonuose.

Šalinant audros padarinius dirbo gausios ESO ir rangovų pajėgos, todėl elektros tiekimas klientams atkurtas labai operatyviai. Šiuo metu be elektros skirstymo paslaugos yra apie 900 klientų Švenčionių ir Lazdijų rajonuose. Jiems elektros tiekimas netrukus bus atkurtas, dirba ESO specialistai. Kartu fiksuojami nauji pranešimai, apie dingusią elektrą.

Naktį sustiprėjęs vėjas vartė medžius, laužė šakas, kurios virsdamos ant elektros oro linijų ir jas nutraukdamos, gyventojus palikdavo be elektros. Kai kur virstantys medžiai nutraukė ne tik elektros laidus, bet laužė elektros linijų atramas.
Klientus raginame kuo skubiau pranešti ESO nemokamu telefonu, jei namuose ar sodybose nėra elektros. Tą padaryti galima eso.lt svetainėje ir nemokamu telefonu 1852.
Specialistai primena, kad aptikus nutrauktus laidus, nuvirtusias elektros oro linijų atramas prie jų negalima artintis, liesti laidus ar kitų elektros tinklo įrenginius, o kuo skubiau pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 ar nemokamu ESO tel. 1852.

Laikraščio „Utenos diena” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas