Molėtai kviečia pasimatuoti žvejo batus

Birželio 12 dieną Molėtuose, vienoje miesto poilsio salelėje, prie Pastovio ežero, atidengta skulptūra „Žvejo batai“. „Pasimatuok ir tu – gausi laimės su kaupu“ – skelbiamas įrašas batuose. Ir išties – juos smagu ne tik pasimatuoti, bet ir gražią nuotrauką Molėtuose pasidaryti.

Skulptūros atidengimo proga kalbėjęs Molėtų rajono savivaldybės meras Saulius Jauneika džiaugėsi gražiu sumanymu, dėkojo autoriui – metalo plastikos menininkui, kalviui Andriui Januliui ir patikino, kad panašių dalykų, džiuginančių pačius molėtiškius ir jų svečius, miesto ežerų pakrantėse rasis vis daugiau. Skulptūros atidengimo ceremonijoje dalyvavęs 2015 m. spiningavimo iš valčių komandinės įskaitos pasaulio čempionas, daugkartinis Lietuvos spiningavimo varžybų nugalėtojas Sigitas Lukšta padeklamavo savo ketureilį „Ar tu didelis, ar mažas, ar tu siauras, ar platus, atvažiuoki į Molėtus – pamatuosim tau batus…”, tuo sukeldamas visų susirinkusių ovacijas ir pritarimą. Šventinę nuotaiką padėjo sukurti Molėtų kultūros centro kolektyvas, o kol visi stengėsi įsilipti į naujuosius batus, virš Pastovio ežerėlio bangų gražiai sklido Molėtų menų mokyklos mokinio Deivido Girdvilio atliekami kūriniai.

Dar šią vasarą ant akmens šalia žvejo batų turėtų „užšokti” žuvies skulptūra, o molėtiškis skulptorius Vidas Stepanavičius į Pastovėlį rengiasi pamerkti gigantišką plūdę.

Molėtų r. savivaldybės administracijos inf.

Daugiau gali būti aktualūs batai vaikams

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas