Pasitinkant šventes – padėka Visagino geriausiems

Gruodžio 15 dieną Visagine vyko tradicinis renginys „Mano miestas – Visaginas“. Jau devintą kartą rengiamuose apdovanojimuose Visagino bendruomenė padėkojo ir pagerbė savo geriausiuosius. Šiais metais nominantus aktyviai siūlė patys visaginiečiai, o vėliau specialiai sudaryta komisija atrinko nugalėtojus.

Nominacijų įteikimo ceremoniją lydėjo nuoširdi, jauki, tačiau kartu ir įspūdinga koncertinė programa – renginį atidarė į sceną įsisukusios baltos snaigės-šokėjos, dainavo mokytojos Vitos Pimpienės auklėtiniai ir Visagino Česlovo Sasnausko menų mokyklos mokytojų choras „Šilagėlė”, o vakaro puošmena tapo operos dainininkės visaginietės Onos Kolobovaitės pasirodymas.
Visagino savivaldybės merė Dalia Štraupaitė ir administracijos direktorius Sergejus Mickevičius pasveikino į tradicinį renginį gausiai susirinkusius visaginiečius ir padėkojo tiems, kurie labiausiai prisidėjo kuriant Visagino savivaldybės gerovę, apdovanojo nugalėjusius kiekvienoje nominacijoje specialiai pagamintais suvenyrais bei gėlėmis.
2018 m. nominacijų „Už nuopelnus Visagino savivaldybei” laimėtojai:
„Už labdaringą veiklą” – Diana Naglinskienė,
„Už nuopelnus kultūrai” – Larisa Podberiozkina,
„Už nuopelnus sportui” – Artūras Seja,
„Už nuopelnus švietimui” – Danguolė Savičienė,
„Už aktyvią visuomeninę veiklą” – Sandra Matvejeva,
„Už nuopelnus sveikatos apsaugai” – Jurij Nol,
„Už nuopelnus verslo plėtrai” – UAB „Kogus”,
„Už lietuvybės sklaidą” – Zita Miškinytė-Mazūrienė,
„Už Visagino garsinimą šalyje ir pasaulyje” – Elena Čekienė,
„Už nuopelnus vaiko gerovei” – Irinos ir Romano Ziuzevų šeima.
Šiais metais jau trečią kartą paskelbtas Visagino metų žmogus – juo tapo Visagino technologijos ir verslo profesinio mokymo centro direktorius dr. Vytautas Petkūnas, ilgus metus kartu su komanda kūręs efektyvią ir šiuolaikišką mokymo bei mokymosi aplinką. Ypatingas apdovanojimas už viso gyvenimo nuopelnus įteiktas Visagino Česlovo Sasnausko mokyklos direktorei Česlavai Pimpienei, kuri vadovavo mokyklai nuo pat jos įkūrimo 1978 metų, ugdė ir į nuostabų muzikos pasaulį palydėjo gausų būrį talentingų jaunuolių.

Visagino savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas