Į Anykščius kviečia Obuolinės

Rugsėjo 22 dieną obuoliais kvepiančiuose Anykščiuose visą dieną ir visą vėlyvą vakarą šurmuliuos mugė, muziejai, miestas ir turizmo erdvės net ir sutemus vilios užsukti ir pasibūti.

Ar kas gali būti geriau, nei gabalėlis šilto obuolių pyrago, karšta kava ir nuostabi naktinių Anykščių panorama? Jau penktus metus Anykščiuose organizuojama rudens šventė – Obuolinės ir ketvirtus metus Turizmo naktis stebins išskirtinėmis veiklomis, specialiai Obuolinėms ir Turizmo nakčiai įrengtu grojančiu fontanu, koncertu ir fejerverkų šou. Mieste važinės šviečiantis traukinukas. Nuo ankstaus ryto iki vėlaus vakaro Anykščiai kvies patirti, pamatyti bei atrasti nuostabų rudenį.

Pamatykite, kur anykštėnai naudoja obuolius – šį kartą iš obuolių dėliosim miesto vardą bei džiaugsimės rudeninių kompozicijų galerija.

Pasinaudokite proga pamatyti Medžių lajų tako bokštą, saulei nusileidus, tik pora kartų metuose šiuo statiniu galima pasigrožėti sutemus. Užlipkite į šviečiantį lajų tako bokštą ir paklausykite, kaip naktį ošia medžių viršūnės.

Tik šią dieną kiekvienoje kavinukėje rasite gardaus obuolių pyrago ir stebinančio skonio obuolinių skanėstų.

Dar dvejojate, ar verta atvykti?! Tik Tau geriausios Anykščių pramogos, nepamirštami įspūdžiai ir svaiginantis obuolių kvapas…

Anykščių r. savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas