„Nykštietiškas Triatlonas“ sudrebins Troškūnus

Kaip ir kasmet „Nykštietiškas triatlonas“ keičia lenktynių vietą ir žada naujų nuotykių bei nepakartojamų įspūdžių ne tik dalyviams, bet ir visiems, nutarusiems praleisti savaitgalį nuostabiame Anykščių krašte. Jau 8-ąjį kartą vykstančios nuotykių lenktynės šį kartą drebins Troškūnus.

Dalyvauti gali kiekvienas
Penktadienį, gegužės 18 dienos pavakarę, dalyviai kursis palapinių miestelyje, o šeštadienį, akis prasikrapštę, pasimankštinę ir lenktyniauti pasiruošę startuos įvairių trasų dalyviai: „Elitas“ (nuolat sportuojantys, fiziškai pasirengę), „Armijai ir Civiliams“ (fiziškai pajėgūs, aktyvūs, mėgstantys žygiuoti) bei „Dviračių trasa“ (dviračių mėgėjai, norintys galbūt pirmą kartą gyvenime palenktyniauti). Lenktynėse nuobodžiauti neteks – laukia įvairiausios specialios užduotys, bėgimas, dviračiai, baidarės, orientavimasis ir kiti nuotykiai pakraus įspūdžių visiems metams.

Laukiami ne tik nuotykių lenktynių dalyviai
Į nuotykių lenktynes šiais metais jungiasi ir paramos akcijos „Galiu daugiau nei Tu manai”, skirtos visuomenės švietimui apie Dauno sindromą, dviratininkai. Jie gegužės 5 dieną startuos iš Anglijos ir Švedijos ir įveikę apie 2500 kilometrų finišuos gegužės 19 dieną, „Nykštietiško triatlono” varžybų centre. Žmonių su Dauno sindromu ir jų globėjų asociacija skelbia, kad visi norintys gali taip pat jungtis prie šio žygio ir kartu pravažiuoti nors dalį numatyto maršruto. Visi kiti kviečiami atvykti Troškūnus ir tokiu būdu palaikyti paramos žygio dalyvius, ir, žinoma, nuotykių lenktynių dalyvius bei puikiai praleisti laiką, nes tuo, panašu, kad „Nykštietiško Triatlono“ organizatoriai pasirūpino.

Po sporto laukia pramogos
Šeštadienį po lenktynių prasideda pramogų laikas – muzika su grupe iš Anykščių „Laukinis vėjas“ ir kitais svečiais – muzikiniais projektais „Teka“ ir „Virgis V. Kuprys“ Dalyviai mėgausis gegužės gaivumu, naujomis pažintimis, o pailsėję ners į sekmadienio linksmybes – tą dieną jų laukia nemokami Anykščių muziejai, nuolaidos įvairiausioms pramogoms – vasaros rogutėms, baseinui, šaudyklai, nuotykių ir labirintų parkams, jodinėjimui žirgams ir kitiems nuotykiams Anykščiuose. Tomis pačiomis dienomis Anykščiuose taip pat vyks tarptautinis šiuolaikinio šokio festivalis „Pėdos“. Tad veiklos ir pramogų gegužės trečią savaitgalį nestokos net išrankiausi Anykščių svečiai.

Sužinoti apie baidarės čia

„Nykštietiško triatlono” organizatorių inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas