Vaikutėnai atvers vartus į Rytų Aukštaitijos bendruomenių sąskrydį

Liepos 16 dieną pirmą kartą Vaikutėnų parke vyks didelis renginys – XII Rytų Aukštaitijos bendruomenių sąskrydis „Mano kraštas”, subursiantis ir mažus, ir didelius bei pakviesiantis į įvairiaspalvę programą.

Primename, kad pernai Pačkėnuose Aukštaitijos bendruomenių sąskrydžius simbolizuojanti gerumo paukštė buvo perduota vaikutėniškiams, tad šiais metais renginys tradiciškai vyks šioje nuo Utenos vos 5 kilometrus nutolusioje gyvenvietėje.
Bendruomenių sąskrydžio organizatoriai įsitikinę, kad šiam renginiui tinkamiausia pasirinkta vieta – Vaikutėnų parkas, kurį puošia ne tik tvenkinys, bet ir modernus sporto aikštynas.
Šeštadienį šventės kviesliai Utenos motoklubas „Ugnies ratas” visus dalyvius ir svečius sukvies į bendruomenių kiemelius, kuriuose akis paganyti bus galima į šieno skulptūras ir pievų–darželių puokščių parodą, paragauti darbščių šeimininkių pagamintų patiekalų.
Šios šventės „vinis” – Gerumo paukštės perdavimas geriausiai bendruomenei. Vadinasi, jau šeštadienį paaiškės, kur kitąmet vyks 13-asis Aukštaitijos bendruomenių sąskrydis.

Laikraščio „Utenos diena” inf., D. Kazokaitės nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas