Pasveikinta šimtametė Ona Štarienė

„Istorija skaičiuoja tūkstantmečius, žmogus – metus, valandas, dienas. Laikas priartino gražią ir prasmingą šventę. 100-ojo jubiliejaus proga linkiu Jums geros sveikatos, artimųjų meilės bei kasdienių džiaugsmų!”– šiais žodžiais buvo pasveikinta Tauragnų seniūnijos Geguniškio viensėdžio gyventoja Ona Štarienė, kuri gruodžio 14 dieną atšventusi savo 100-ąjį gimtadienį.

Utenos rajono savivaldybės mero Alvydo Katino sveikinimą ir gėles jubiliatei įteikė mero patarėjas Gintautas Petravičius ir Socialinių reikalų ir sveikatos apsaugos skyriaus vedėja Inga Šakalienė. Įspūdingos šventės proga Onutę pasveikino Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos Utenos skyriaus direktorius Vidmantas Misiūnas ir pensijų skyriaus pavaduotoja Danutė Ugianskienė. Sveikintojai jubiliatei įteikė dovaną ir margaspalvių gėlių puokštę. Tauragnų seniūnas Alvydas Danauskas sveikindamas linkėjo Onutei stiprios sveikatos ir saulėtų dienų.
Ilgaamžę globojančios dukros Birutė Stundžienė ir Joana Stasiūnienė sveikintojams papasakojo apie mamytės gyvenimo vingius. Ona Štarienė turi tris anūkes – Vaidą, Aušrą ir Rasą ir džiaugiasi penkiais proanūkiais: Tomu, Tadu, Orinta, Aukse ir Ugne. Šimto metų jubiliejus – sukauptos gyvenimo patirties ir artimųjų meilės liudijimas. Savo šventės dieną Onutė Štarienės artimieji dėkojo sveikintojams už parodytą dėmesį, o jubiliatė gėrėjosi gėlėmis ir netgi užtraukė liaudišką dainą.

Violeta DEVELIENĖ

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas