Studentai dalyvavo viktorinoje

Gruodžio 8 dieną Utenos kolegijoje vyko tradicinė Teisės studijų programos studentų viktorina ,,In Corpore 2016″.

Pirmakursiai susibūrė į komandą „Meškiukai”, antrakursiai sudarė „Dream team” komandą. Trečio kurso studentai pasivadino „Neliečiamaisiais”, o ištęstinių studijų ketvirtakursiai – „Teisės tarnais”. Komandas pasveikino ir sėkmės palinkėjo kolegijos direktorius, teisininkas prof. dr. Gintautas Bužinskas. Renginį vedė dėstytojas Egidijus Gečiauskas.
Šių metų viktorinos tematika buvo susijusi su alkoholio prekybos ir vartojimo teisiniu reglamentavimu. Komandų pristatymuose buvo atskleisti nesaikingo alkoholio vartojimo padariniai, debatuose „Prekybos alkoholiu apribojimai: už ir prieš” – ne tik teisiniai, bet ir socialiniai, psichologiniai šio klausimo aspektai. Taip pat buvo sprendžiami testai, vyko kapitonų rungtis.
Komandų pasirodymus ir žinias vertino Teisės katedros vedėjas Viktoras Žemčiugovas, doc. Daiva Petrėnaitė, lektorės Romualda Balkevičienė bei Jolanta Linkienė. Susumavus rezultatus paaiškėjo, kad „Neliečiamieji” pateisino savo vardą – jie užėmė I vietą. II atiteko komandai „Teisės tarnai”.
Prizininkų ir kitų komandų nariams buvo įteiktos dovanėlės. Visi viktorinos dalyviai ir žiūrovai įgijo naujų teisinių žinių bei turiningai praleido laiką.

Utenos kolegijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas