Utenos kolegijos bendruomenė lankėsi Slovėnijoje

Kovo 6–12 dienomis Utenos kolegijos dėstytojos Rasa Bražulienė, Ramutė Narkūnienė ir dr. Vaida Bartkutė-Norkūnienė skaitė paskaitas Komercijos ir verslo mokslų fakulteto (Celje mieste, Slovėnijoje) Turizmo verslo studijų programos pirmo ir antro kurso studentams.

Į kelionę vyko ir šeši kolegijos studentai: Remigijus Ambrasas, Renata Butavičiūtė, Giedrius Galgatavičius, Laura Markevičiūtė, Eglė Petkūnaitė ir Miglė Paukštytė.
Ši delegacija dalyvavo 10-oje tarptautinėje verslo praktinio mokymo firmų mugėje sėkmingai atstovaudama kolegijos VPMF „Siluetas” ir VPMF „Interjeras”.
Mugės dalyvės – 48 verslo praktinio mokymo firmos iš penkių šalių: Slovėnijos, Lietuvos, Italijos, Kroatijos ir Juodkalnijos. Komisija išrinko mugėje pristatomų geriausių stendų dešimtuką, į kurį pateko Utenos kolegijos VPMF „Interjeras” (koordinatorė R. Narkūnienė) stendas. Jis buvo įvertintas ketvirtąja vieta ir pelnė „TOP 10 pripažinimo apdovanojimą” už skoningai suprojektuotą, profesionaliai įrengtą parodos stendą ir tinkamą personalo komunikaciją ir elgseną bei žinias, kaip pritraukti potencialius verslo partnerius. Tai vienintelė užsienio firma mugėje gavusi itin aukštą įvertinimą.

Utenos kolegijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas