Pakvietė į teatralizuotą šimtadienio šventę

Iki egzaminų maratono likus šimtui dienų mokyklose kasmet organizuojama šimtadienio šventė. Ta proga vasario 12 dieną Utenos Dauniškio gimnazijos dvyliktokai buvo kviečiami prisiminti tai, kad iki egzaminų liko nei daug, nei mažai – lygiai 100 dienų.

Išradingi šventės organizatoriai tradiciškai surengė nepakartojamą teatralizuotą šimtadienio šventę: svečiai į Dauniškio teatrą rinkosi žengdami raudonu kilimu, juos pasitiko žavios teatro kasų bilietų pardavėjos. Žvakių liepsnelių fone skambėjo gyva muzika, o salėje tvyrojo paslaptinga teatro atmosfera. Vienuoliktokams pasiūlius abiturientų auklėtojai persikūnijo į teatrų direktorių roles, o klasės į teatro trupes, kurios pradžiugino nuotaikingais Baleto, Lėlių, Domino ir Muzikinio teatro pasirodymais.
Po kelias valandas trukusios šventės Utenos Dauniškio gimnazijos direktorė Asta Skeirienė padėkojo visiems už nuotaikingą vakarą ir palinkėjo abiturientams likusias 100-tą dienų įvertinti, kaip šimtą galimybių, kurios dar liko mokyklos pasaulyje ir pasinaudoti jomis tikslingai. Drąsos ir ryžto, kurių prireiks pavasarį, laikant egzaminus palinkėjo savo auklėtiniams auklėtojai.

Violetos DEVELIENĖS inf. ir nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas