„Pyragų dieną“ Utenos kolegijos bendruomenė ne tik vaišinosi, bet ir dalinosi

Lapkričio 6 dieną Utenos kolegijos Verslo ir technologijų fakultete pakvipo pyragais. Turizmo ir viešbučių administravimo studijų programos TA-13 grupės studenčių komanda: Laura Markevičiūtė, Miglė Paukštytė, Eglė Petkūnaitė, Augustė Sapatovaitė, Justina Orševskytė, Aurelija Tilindytė, Evelina Apuokaitė ir Asta Gaižutytė – organizavo ,,Pyragų dienos” renginį.

Merginos prieš renginį kvietė visą fakulteto bendruomenę kepti pyragus, parduoti juos už pasirinktą kainą, o surinktas pinigines lėšas paaukoti „Išsipildymo akcijai”.  Pyragais ir kitais skanumynais studentės sumanė pasidalinti su Utenos socialinės globos namų bei Šeimos ir vaiko gerovės centro gyventojais.
Pyragus ir kitus skanėstus kepė studentai, jų šeimos nariai, dėstytojai: TA-13 gr. studenčių komanda, Verslumo ugdymo klubo nariai, Turistų klubo nariai, VPMF „Siluetas” atstovai, IST-13 gr. studentas Matas Sabaliauskas, dėstytojos Vilma Andrašienė, Rasa Bražulienė, Ramutė Narkūnienė. Jauniausiai pyragų kepėjai, dalyvavusiai gerumo akcijoje, – Justinai Savickaitei vos 11 metų.
Renginio iniciatorės su dėstytojomis R. Narkūniene ir V. Andrašiene aplankė Utenos socialinės globos namų bei Utenos šeimos ir vaiko gerovės centro gyventojus ir juos pavaišino skanėstais.

Utenos kolegijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas