Utenos muzikos mokykloje – dviguba šventė

Pirmąją naujų mokslo metų dieną Utenos muzikos mokyklos bendruomenė šventė ne tik mokslo metų pradžią, tačiau ir renovacijos pabaigą. Šalia atnaujintos mokyklos susirinkę mokiniai, mokytojai, tėvai, valdininkai buvo pasitikti nuotaikingų muzikos ritmų. Vaikams džiūgaujant, kad muzikos garsų nebeskros gręžiamų sienų aidas, tėvai vertino tai, kad žiemą jų atžaloms nebeteks šalti nei klasėse, nei koncertų salėje.

Mokyklos bendruomenę pasveikinęs jos direktorius Arūnas Katinas simbolinę atidarymo juostelę perkirpti pakvietė Utenos rajono savivaldybės merą Alvydą Katiną, LR Seimo narę Mildą Petrauskienę ir renovacijos darbus atlikusios bendrovės vadovę Vidą Maišėnienę.
Pasidžiaugę atidarymo ceremonija visi sugužėjo į koncertų salę, kur išklausė svečių sveikinimų ir mėgavosi Utenos muzikos mokyklos ugdytinių atliekamų kūrinių melodijomis. Koncertą, prasidėjusį skambiu Lietuvos himno giedojimu diriguojant Virginijai Šeduikienei, vainikavo įspūdingas jungtinio orkestro, suburto Evaldo Beinoravičiaus, atliekamas kūrinys.
Nedrąsiai pirmą kartą muzikos mokyklos slenkstį peržengę pirmokai santūriai rikiavosi šalia juos kvietusių ir šiltai pasitikusių mokytojų, o jau ne pirmus metus čia besimokantys muzikalūs vaikai pedagogams skirtais gėlių žiedais nuspalvino dažais tebekvepiančias erdves.

udiena.lt informacija

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas