Kalėdinių patiekalų parodą paįvairino ir Pietų Korėjos valgiai

Utenos kolegijoje jau tapo įprasta kasmet surengti tradicinę Kalėdinių patiekalų parodą, kurios dalyviai atskleidžia savo kulinarinius sugebėjimus virtuvėje: pagamina valgį, juos įmantriai papuošia ir išmaniai pateikia. Šįmet Turizmo ir viešbučių administravimo katedros studentai Kalėdinių patiekalų parodą surengė atnaujintose Sveikatingumo centro patalpose.

Susirinkusiuosius pasveikino ir paragino įvertinti studentų sugebėjimus Utenos kolegijos Verslo ir technologijų fakulteto dekanė Regina Bagdonavičienė. „Šis stalas nors ir nėra labai gausus, bet jis gražus ir kalėdinis. Norime pasidžiaugti iš Vyturių progimnazijos atėjusiais mokiniais, atnešančiais kūrybinio polėkio”, – kalbėjo R. Bagdonavičienė.
Tradicinę parodą paįvairina ir kitų tautybių valgiai – šiemet su karšta žuvies sriuba atskubėjo Utenos kolegijoje mokslus kremtantys korėjiečiai. Dekanė pasidžiaugė, kad kasmet vykstančiose Kalėdinių patiekalų parodose puikavosi latvių ir turkų patiekalai.
Po komisijos vertinimų išrinktos trys prizinės vietos. Skaniausio patiekalo titulas atiteko tinginiui su varške, kalėdiškiausiu patiekalu išrinktas aguonų pyragas, o originaliausiu pripažinta „Kalėdinė pasaka”.

Autorės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas