Prie pyragų stalo – šiltas ir nuoširdus bendravimas

Lapkričio 10 dieną Utenos vaikų lopšelyje-darželyje „Gandrelis” vyko akcija „Pyragų diena”. Ji atnešė šilumos ir džiaugsmo vaikams ir visiems šalia jų esantiems. Vaikai su mamytėmis, tėveliais ir kitais šeimos nariais per savaitgalį iškepė skanių pyragų ir atsinešė į darželį. Auklėtojos, jų padėjėjos ir kitos darželio darbuotojos taip pat atsinešė savo kepinių. Džiugino pyragų įvairovė, receptų pavadinimų ir gaminimo būdų originalumas. Šventę organizavo auklėtojos Aušra Raginienė, Judita Zabulėnienė ir Violeta Griciūnienė. Jos kvietė visus susirinkusiuosius į darželio salę prie gausaus stalo. Visi, kas užsuko, vaišinosi čiobrelių, mėtų, kmynų ir kitokių žolelių arbata, ragavo įvairiausių rūšių pyragų, domėjosi jų receptais. Vaikams buvo smagu paragauti ne tik savo, bet ir draugų mamyčių bei auklėtojų pagamintais skanumynais.

Kartais taip nedaug pastangų reikia, kad pradžiugintum šalia esantį žmogų. Džiugių akimirkų ypač laukia vaikai. Šilta šypsena, geras žodis nutiesia kelią į gražų bendravimą. Kartu ragaujamas saldus gabalėlis taip pat padeda atviram pokalbiui.
Darželio bendruomenės nariai parodė nuoširdumą, užuojautą bei gerą valią aukodami Utenos vaikų globos namų ugdytiniams. Surinkta suma – 709 litai 47 centai ir 3 eurai.
Dėkojame visiems prisidėjusiems už Jūsų gerą valią, vienijančią mūsų bendruomenę. Tikime, kad Jūsų dėmesys, atjauta ir gerumas suteiks reikalingą pagalbą ir sušildys Utenos vaikų namų ugdytinių širdeles.

Utenos vaikų lopšelio-darželio „Gandrelis” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas