Utenos vaikų globos namų auklėtiniai – stipresni už vėją

Jau antrus metus paskutinį spalio ketvirtadienį Utenos vaikų globos namuose organizuojamos sportinės rudens žaidynės „Stipresni už vėją – 2014″. Šiais metais žaidynėse, kurios vyko Utenos Dauniškio gimnazijos sporto salėje, dalyvavo Utenos futbolo klubo „Utenis” , Utenos vaikų globos namų, Molėtų vaikų savarankiško gyvenimo namų ir Didžiasalio vaikų globos ir socialinės paramos šeimai centro komandos. Utenos vaikų globos namų direktorė Diana Deveikienė pasidžiaugė vaikų komandomis, linkėjo sportinio azarto ir sėkmės, taip pat džiaugėsi futbolo klubo „Utenis” sportininkais, kurie savo dalyvavimu motyvuoja vaikus siekti sportinių rezultatų.

Komandos dalyvavo futbolo varžybose. Kiekviena vaikų komanda turėjo galimybę žaisti futbolą su futbolo klubo „Utenis” komanda. Profesionalūs sportininkai suteikė vaikams galimybę pasidžiaugti žaidimu ir paskelbti lygiąsias. Vėliau futbolo klubo „Utenis” komanda organizavo baudinių mušimo rungtį. Vaikai džiaugėsi palaikymu ir įvarčiais.
Po futbolo rungčių vaikų komandos dalyvavo kvadrato varžybose, o pailsėję rungėsi estafetėse. Puikias emocijas ir sportinį azartą salėje palaikė komandų sirgaliai.
Visos trys globos namų komandos gavo taures ir atminimo dovanas. Po sportinių varžybų visi dalyviai vaišinosi kareiviška koše ir arbata.
Pasportavę, pasistiprinę visi sugužėjo į Utenos vaikų globos namuose vyksiančią teminę „Helovino” diskoteką. Diskotekos metu vaikai vaišinosi savais ir svečių atsineštais pyragais, šoko, žaidė, keitėsi pažadais draugauti ir susitikti kitais metais.
„Stipresni už vėją – 2014″ suteikė vaikams ir darbuotojams daug džiugių akimirkų, leido varžytis su profesionaliais sportininkais ir pasijusti lygiais su jais, užmezgė daug naujų draugysčių.

Utenos vaikų globos namų inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas