Kviečia mokinius dalyvauti viktorinoje

Spalio 2–15 dienomis Panevėžio teritorinė ligonių kasa (TLK) vėl skelbia viktoriną, skirtą mokiniams, ir kviečia joje dalyvauti Panevėžio TLK veiklos zonos (Panevėžio, Pasvalio, Biržų, Kupiškio, Rokiškio, Utenos, Visagino, Ignalinos, Anykščių, Molėtų ir Zarasų miestų bei rajonų) 9–11 klasių (1–3 gimnazijų klasių) mokinius. Viktorinoje kviečiami dalyvauti ir profesinio mokymo įstaigų mokiniai, besimokantys pagal 9–11 klasių pagrindinio ir vidurinio ugdymo programas.

Viktorina jaunimui skelbiama šeštus metus. Šiųmetės viktorinos tikslas – supažindinti mokyklų bendruomenes – mokinius ir kitus jos narius – su privalomuoju sveikatos draudimu ir jo teikiamomis galimybėmis, skatinti sąmoningumą ir informuotumą, mokinių domėjimąsi ligonių kasų veikla, sveikatos priežiūros aktualijomis, prevencijos programomis, sveika gyvensena ir pan.

Viktorinos taisyklės ir 30 klausimų nuo spalio 2 d. skelbiamos Panevėžio TLK interneto svetainėje www.paneveziotlk.lt. Atsakymų į klausimus laukiama internetu iki spalio 15 d. Dešimties pirmųjų, atsakiusių į viktorinos klausimus teisingai arba teisingiausiai (jei nebūtų atsakiusiųjų į visus klausimus teisingai), laukia dovanos, dar tiek pat arba daugiau dalyvių, priklausomai nuo teisingų ar teisingiausių atsakymų skaičiaus, gaus paskatinamuosius prizus.

Panevėžio TLK organizuotoje viktorinoje per penkerius metus iš viso dalyvavo 740 mokinių (2015 m. – 200, 2014 m. – 303, 2013 m. – 131, 2012 m. – 80, 2011 m. – 26). Iš jų laimėtojais tapo arba paskatinamuosius prizus laimėjo 131 viktorinos dalyvis. Kasmet Panevėžio TLK apdovanoja ir mokytojus bei visuomenės sveikatos priežiūros specialistus, daug prisidėjusius skatinant mokinius dalyvauti.

Panevėžio teritorinės ligonių kasos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas