Vasaros išpardavimas Panevėžyje: prekybininkai žada rekordines nuolaidas

Vasaros vidurys ne tik atostogų ar išvykų prie jūros metas, bet ir laikas didžiajam sezono išpardavimui. Norintys įsigyti stilingų drabužių, avalynės ar reikiamų buities prekių puikiai žino, kad vidurvasaris yra pats tinkamiausias visiems pirkiniams. Panevėžiečiams bei visos Aukštaitijos gyventojams verta nepraleisti vieno didžiausių sezono išpardavimų, kuris vyks jau liepos 14-16 dienomis.

Geriausių vasaros prekių su puikia nuolaida minėtomis didžiojo išpardavimo dienomis bus galima įsigyti prekybos ir laisvalaikio centre „Babilonas”. Karščiausias nuolaidas taikys pačios įvairiausios prekybos centre įsikūrusios parduotuvės.

Mėgstantys aktyvų gyvenimo būdą ir sportą parduotuvėje „Winner Sport” ras itin daug prekių su nuolaida: visoms prekėms nuo -30%, „Empiorio Armani” prekės ženklui bus taikoma net -40% nuolaida. „Sports Direct” siūlo nuolaidas visoms prekėms net iki 60%. „Hummel” bus taikomos nuolaidos iki 30%
Taip rekomenduojame užsukti ir į parduotuvę „Puma”, kur bus taikoma -15% perkant dvi ir daugiau prekių, bei „Regatta”, kur nuolaidos sieks nuo 50% iki net 75%. O „Hiatus” nudžiugins ieškančius kokybiškos aktyvaus laisvalaikio aprangos. Minėtoje parduotuvėje bus taikoma 40% nuolaida avalynei, -40% „Didriksons” aprangai ir net -50% „Columbia” aprangai

Ieškantiems naujų drabužių vertėtų aplankyti „Kietas stilius” bei parduotuvę „Urtė”. Ten visoms nenukainuotoms prekėms net -20%. Na, o „Džinsų centras” taikys -30% visoms prekėms ir net -50% pažymėtoms prekėms.

Stilingoms moterims drabužių pigiau bus galima įsigyti „Panda Shop” , kur nuolaidos nuo -20% iki -50% moteriškiems vasariniams drabužiams bei sandalams. „ADDA stiliaus namai” siūlo iki-30% visoms prekėms. „Dilart” taikys nuolaidas nuo -10% iki -40%, o „Trikotažas LT” vasaros kolekcijai siūlo nuolaidas iki -50%. „Batų kalnas” siūlo nuolaidas net iki -70%. Taip pat puikius pasiūlymus taikys „Sidonas”, kur nuolaidos nuo -10%, „Matoma” – ten -20% visoms prekėms ir -50% pažymėtoms prekėms, bei lietuvių dizainerių kurtus drabužius parduodanti parduotuvė „Piewa”, kuri klientus džiugins -10% visoms prekėms ir iki -30% pažymėtoms prekėms. „Poilsiui, miegui” taip siūlys puikias nuolaidas – 20% visoms prekėms bei 25% perkant dvi ir daugiau prekių. „Tomas Gold” aksesuaramas taikys nuolaidas ne tiki -42%.

Nespėjusiems įsigyti akinių nuo saulės arba ieškantiems stilingų rėmelių taip pat puikios žinios – „Optikos pasaulyje” „Ray Ban” ir „LiuJo” akiniai išpardavimų dienomis kainuos vos 99 eur, o akinių rėmeliams ir akiniams nuo saulės bus taikoma iki 40% nuolaida.

Vasaros išpardavimo metu puiki proga pirkti ir kosmetines priemones. Parduotuvė „Vivi” visai kosmetikai taikys -40%, o perkantiems už 20 eur ir daugiau bus dovanojamos įvairios dovanos. Parduotuvėje „DROGAS” taip pat vyraus nuolaidų karštinė. Ten su „DROGAS” kortele nuolaidos net iki 40%. „Virtina PRO” taip pat siūlo savo produkcijai nuolaidas nuo -20% iki -50%. „Sveikatinėje” visoms prekėms bus taikoma -20% nuolaida bei -30% kompresinėms profilaktinėms kojinėms ir pažymėtoms vasarinėms vaikiškoms basutėms.

Knygynas „Vaga” taikys net -20% knygoms, o „Savex Galerija” siūlys 30% nenukainuotoms prekėms ir 20% rėminimo paslaugoms.

Įsirenginėjantiems naujus namus arba ieškantiems namų apyvokos daiktų bei buitinės technikos taip pat vertėtų aplankyti išpardavimą. „Topo Centras” siūlo nuolaidas iki -30% pažymėtoms prekėms, „Gerduva” visoms prekėms taikys 25% nuolaidą, „Žana” – net iki 60%, „Metalo amžius” – 40% keptuvėms „Black Cube”, „Magrės baldai” -20% nuolaidą taikys baldams iš ekspozicijos ir sandėlio, Rubin, Titan, MM kolekcijoms, o „Lonas” – 14% klasikinės kolekcijos čiužiniams, atčiužiniams ir pagalvėms. O štai parduotuvėje „Dubingiai” lauks -30% vinilinėms grindims, -25% tapetams ir -20% kilimams bei interjero detalėms. Negana to, „Viasat” taikys 20% nuolaidą antenoms ir TV laikikliams. „Ekoniumenas” taikys nuolaidas net iki -60% pažymėtiems šviestuvams.
Norintiems pirkti baldų pravartu užsukti į „Natur baldai”, kur išpardavimo metu bus taikoma -20% baldams iš beržo masyvo, bei į „Venta”, kur -20% ekspozicijoje esančioms kėdėms bei -10% stalams.

Gurmanai taip pat ras ypatingų maisto prekių bei gėrimų su nuolaida. „Bottlery” taikys -15% konservuotoms daržovėms ir mineraliniam vandeniui, „Piacetto” džiugins -50% kakavai ir PURE juodai arbatai, „Alsteka” -10% girai, o „Keturi skoniai” taikys -20% olandiškiems sūriams. „Anyžius” taikys -20% nuolaidą prieskonių mišiniams ir aromatinei kavai, o „Rūta” -20% saldainių dėžutėmis ir guminukams ir -10% liofilizuotoms uogoms ir šokoladinėms figūrom.

Parduotuvė „Norfa” taip pat džiugins specialiais pasiūlymais išpardavimo dienos proga: -30% stiklainiams ir dangteliams, -35% akiniams nuo saulės, žemėms ir substratams, saulės energija įkraunamiems švietuvams, sodo darbo įrankiams, -40% ventiliatoriams, palapinėms, miegmaišiams, lauko baldams, kepimo grotelėms, iešmams, kepsninėms, dviračių aksesuarams, žūklės įrankiams, pripučiamoms paplūdimio prekėms, baseinams, kamuoliams ir lauko žaidimams, maudymosi drabužiams, vasarinei avalynei, paplūdimio šlepetėms, vandens batams, tekstiliniams rankšluosčiams, kepurėms ir skrybėlėms, paplūdimio rankinėms, -50% vandens šautuvams ir smėlio žaislams.

Didžiulis vasaros išpardavimas vyks liepos 14-16 d. Panevėžyje prekybos ir laisvalaikio centre „Babilonas“.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas