Irmos Jurgelevičiūtės nuostabus koncertinis vakaras ESU ir šviesų teatro šou Utenoje

Švęsti MEILĖS dienos į Utenos kultūros centrą atvyksta Irma Jurgelevičiūtė. Ji surengs jau 36-ą išskirtinį, nuoširdų koncertinį vakarą uteniškiams ir miesto svečiams.

Perėjusi ugnį ir vandenį, saulę ir karštį, audras ir šaltį, patyrusi džiaugsmą ir negandas, apkeliavusi pusę pasaulio ir išlikusi tokia pati energinga, atvira, šilta popmuzikos žvaigždė Irma Jurgelevičiūtė atvyksta į Uteną priminti dainų, į kurias suverti išgyvenimai ir džiaugsmingi atradimai, aistra ir kančia bei ilgesys to, kas tikra.
Koncerto metu dainininkės atviravimai „Kas aš?”, „Kas mes?”, „Kas yra meilė?..”, „Ar gali triukšme išgirsti tylą?” priverčia susimąstyti kiekvieną.
„Laikas – tarsi meilė. Jis – nedalomas ir beribis. Jis mūsų neišskyrė ir aš grįžau… Ačiū, kad laukei”, – sakė dainininkė.
Kokia bebūtų prieštaringa Irmos asmenybė, sugebėjimas dalytis savo pažeidžiamumu ir nesuvaidintu nuoširdumu nepalieka abejingo nė vieno klausytojo. Dainininkės jautrų ir unikalų balsą žino ne viena, ne dvi ir ne trys kartos, jos balsą lengvai galima atpažinti iš kitų balsų.
„Jei MYLI – tu ESI… Tikiuosi daugelį dainų dainuosime visi kartu, bus šiltas, kupinas gerų emocijų mūsų pasimatymas. Lauksiu tavęs”, – sakė Irma.
Visą koncertinį vakarą puoš nuostabus šviesų teatro šou.
Nepamirškite, kad Mielės dienos proga bilietas, kurį gali įsigyti Utenos kultūros centro kasoje, į koncertą vasario 14-ą 18 val. – nuostabi dovana tavo mylimai ar mylimam.

Organizatorių inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas