Ralio žiūrovams – keturių šalių virtuvės ir efektingi šou

„Halls Winter Rally”, kuris vyks sausio 27–28 dienomis Utenos apylinkėse, žiūrovai šįmet ne tik stebės geriausių Lietuvos ralio meistrų lenktynes, tačiau ir pramogaus ypač aktyvioje žiūrovų zonoje. Šeštadienį nuo ryto vos už 10 kilometrų nuo Utenos veiks „Halls” festivalio miestelis su gausybe pramogų, vaikų erdve ir net keturių šalių virtuvėmis.

„Halls Winter Rally” yra ne tik lenktynės, tačiau ir bičiulių, kolegų bei visos šeimos festivalis. Mes pasirūpinome, kad žiūrovai jaustųsi saugiai, patogiai, gerai matytų lenktynininkų kovą ir smagiai leistų laiką. Festivalio miestelyje veiks visa žiūrovams reikalinga infrastruktūra. Bus galima labai patogiai atvykti ir išvykti bet kuriuo metu”, – sakė „Halls Winter Rally” direktorius Ramūnas Kliunka.
Prie festivalio miestelio drieksis net keturi greičio ruožai, tad žiūrovai galės nuolat stebėti pralekiančius lenktynininkus.
„Halls” festivalio miestelyje bus galima pasišildyti prie laužų, gyvai išgirsti naujausią informaciją iš ralio trasų. Žiūrovai galės išmėginti jėgas padangų slalomo, virvės traukimo, regbio kamuolių ir pasagų mėtymo rungtyse, pažaisti diskogolfą, kroketą ir lankinį, laimėti vertingų prizų. Ypatingą liepsnų šou surengs „Ugnies valdovai”.
Pirmąsyk žiūrovams skirtoje zonoje veiks vaikų pramogų erdvė. Mažieji žiemos linksmybių gerbėjai šildomoje palapinėje galės sudalyvauti piešinių konkurse, pažaisti smiginį, išmėginti 3D akinius. Vaikai taip pat galės pajodinėti ant ponio, stebėti stulbinantį chemikų šou.
Išalkę žiūrovai galės rinktis net keturių šalių: Lietuvos, Gruzijos, Italijos ir Vokietijos – patiekalus.
Festivalio miestelyje, kuriame pramogos žiūrovams prasidės šeštadienį 10 val., savo ekspoziciją pristatys ugniagesiai, policija, kariai. Vyks specialios eismo saugumo akcijos „Mes už saugų kelią”.

„Halls Winter Rally” inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas