Kaimo gyventojus aptarnaus modernūs „Ateities laiškininkai“

Nuo pavasario kaimo gyventojams visos Lietuvos pašto paslaugos bus teikiamos ir namuose. Mobilūs „Ateities laiškininkai” neaplenks net atokiausių Utenos rajono savivaldybės kaimų.

Šiandien Lietuvos pašto teikiamos paslaugos turi tapti prieinamesnės kaimų gyventojams, siekiant, kad bendrovė šalies regionuose, ypač kaimiškose vietovėse, kur itin sparčiai prastėja demografinė situacija, dirbtų efektyviai ir pateisintų klientų lūkesčius. „Siūlome modernų ir šiuolaikišką pašto paslaugų teikimo būdą – „Ateities laiškininko” koncepciją. Tai leis pašto paslaugas padaryti kur kas prieinamesnes, nes telefonu iškviesti „Ateities laiškininkai” pasieks kiekvieno namus”, – teigė Lietuvos pašto Panevėžio regiono vadovas Aidas Baltrušaitis.
Lietuvos pašto Panevėžio regiono vadovas naująją pašto paslaugų teikimo koncepciją gruodžio 9 dieną pristatė Utenos rajono seniūnijų seniūnams ir savivaldybės administracijos specialistams. Aidas Baltrušaitis pažymėjo, kad mobilūs „Ateities laiškininkai” taps integralia pašto infrastruktūros dalimi. Utenos rajono savivaldybės kaimiškų seniūnijų gyventojams atsiras daugiau galimybių pasinaudoti Lietuvos pašto teikiamomis paslaugomis. Gyventojai išsiųsti laišką ar siuntinį, susimokėti mokesčius, užsisakyti spaudos leidinio prenumeratą ar įsigyti įprastai pašte parduodamų prekių galės mobiliuose „Ateities laiškininkų” paštuose, kurie įsikurs ir reguliariai numatytu laiku klientus aptarnaus nustatytose vietose. Taip pat papildomai visas pašto ir finansines paslaugas „Ateities laiškininkai” galės suteikti kliento namuose ar kitoje gyventojams patogioje vietoje. Tuo tarpu pašto korespondencijos siuntų ir prenumeruojamų spaudos leidinių pristatymas, pensijų ir socialinių išmokų išnešiojimas į namus vyks įprastai.
Galimybę į namus išsikviesti „Ateities laiškininką” turės dabartinių Daugailių, Kuktiškių, Leliūnų, Saldutiškio, Sudeikių, Tauragnų, Vaikutėnų, Vyžuonų ir Utenos kilnojamojo pašto aptarnaujami gyventojai. „Nuo šiol į Jūsų duris laiškininkas pasibels ne tik tuomet, kai ateis į namus pristatyti laišką, pensiją ar spaudos leidinį, bet ir tuomet, kai Jums prireiks jo teikiamų paslaugų. Tai bus ypač patogu atokiau kaime gyvenantiems, fizinę negalią turintiems ar vyresniems žmonėms, kuriems dažnai sudėtinga be artimųjų pagalbos pasiekti artimiausią paštą”, – kalbėjo A. Baltrušaitis. Laiškininko iškvietimas į namus gyventojams nieko nekainuos.

Utenos r. savivaldybės administracijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas