Kalėdinė mugė viliojo spalvomis, kvapais ir neregėtomis grožybėmis

Gruodžio 10 dieną Uteną aplankė ypatinga kalėdinė mugė. Daugiau kaip 100 gamintojų iš atokiausių Lietuvos kampelių išsirikiavo Utenos daugiafunkciame sporto centre, kur visiems, ieškantiems dovanų, buvo suteikta galimybė įsigyti produktų, neparduodamų nė vienoje standartinėje parduotuvėje.

Natūralūs maisto produktai, lietuviški gaminiai ir prekės iš tolimųjų kraštų pasitiko lankytojus visą šeštadienį. Dauguma maisto produktų pagaminti rankomis, naudojant tradicines technologijas arba nestandartinius gamybos būdus.
Buvo galima įsigyti ir stilingų Lietuvos dizainerių drabužių suaugusiems bei vaikams ir neįprastų odinių, vilnos ar natūralaus akmens papuošalų bei daug kitų kruopščiai sukurtų smulkmenėlių.
Ieškantiems dovanų pasirinkimo nestigo: net išrankiausi pirkėjai galėjo įsigyti šaltuoju sezonu taip mėgstamos profesionalios priemonės pirčiai, lazeriu graviruotų šaukštelių su savo ar artimųjų vardais, tradicinių pirštinių, šalikų, žaislų, kuprinių, kalėdinių dekoracijų, puošmenų namams ar gardžių bei kvapnių skanėstų…

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas