Gardino žemės ūkio universiteto atstovų vizitas Utenos kolegijoje

Rugsėjo 22–23 dienomis Utenos kolegijoje lankėsi svečiai iš Baltarusijos Respublikos. Delegaciją sudarė universiteto darbuotojai ir ūkininkai: rektoriaus padėjėjas doc. dr. V. V. Kislyj, Augalų apsaugos fakulteto dekanas doc. dr. P. V. Borodin, Grodno srities ūkininkų asociacijos pirmininkas V. V. Uškevič ir ūkininkas B. S. Todrik.

Su svečiais susitiko Utenos kolegijos direktorius prof. dr. G. Bužinskas, pavaduotoja akademinei veiklai A. Sinicienė, pavaduotoja mokslui ir plėtrai doc. dr. V. Bartuševičienė, vyriausiasis buhalteris D. Ožiūnas, Verslo ir technologijų fakulteto dekanė R. Bagdonavičienė, Tarptautinių ryšių skyriaus vedėja R. Jurgelionienė, Strateginės plėtros skyriaus vedėja A. Pelenienė bei Technologijų katedros vedėja G. Stasiulionienė.
Delegacija domėjosi Utenos kolegijos patirtimi įgyvendinant Bolonijos proceso nuostatas, realizuojamomis studijų programomis, susipažino su kolegijos Verslo ir technologijų fakulteto laboratorijomis, aptarė bendro projekto idėjas ir galimybes.
Svečiai taip pat lankėsi Alantos technologijos ir verslo mokykloje, kurioje įgyvendinama kolegijos Žemės ūkio technologijos studijų programa. Jie bendravo su mokyklos atstovais, apžiūrėjo materialinę studijų bazę, lankėsi ūkiuose, kur susipažino su gerąja patirtimi. Kitą dieną svečiams buvo pristatyta Utenos regioninio profesinio rengimo centro bazė.
Gardino žemės ūkio universiteto delegacijai buvo surengta ekskursija į Etnokosmologijos muziejų Molėtuose bei Dubingių žirgyną.

Utenos kolegijos inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas