Kviečia siūlyti kandidatus pilietiškiausiam apdovanojimui

Jau penktus metus iš eilės Utenos apskrities policija apdovanos „Gėrio sergėtojo” statulėle – garbingiausiu Utenos apskrities policijos visuomenei skirtu apdovanojimu – pilietį už atliktą humanišką misiją, narsų poelgį dėl kitų visuomenės narių saugumo. Šis apdovanojimas skirtas pagerbti labiausiai nusipelniusį visuomenės narį, atlikusį pilietinę pareigą ir padėjusį policijai užkardyti nusikaltimą ar kitaip kovoti už savo bei aplinkinių saugumą.

 Kviečiame apdovanojimams teikti kandidatūras:

– Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato struktūrinių padalinių vadovus;
– žiniasklaidos atstovus;
– visuomeninių organizacijų atstovus;
– bendruomenės atstovus.
Kandidatus šiam apdovanojimui prašome siūlyti iki rugpjūčio 31 dienos. Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato komunikacijos grupei (307 kab., Aušros g. 22, Utena). Teikiant turi būti nurodyta trumpa kandidato biografija ir išsamus nuopelnų aprašymas. Apdovanojimui negali būti teikiami asmenys, teisti už tyčinius nusikaltimus. Teikimai bus svarstomi Apdovanojimo suteikimo komisijoje, sudarytoje Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko įsakymu.
2011 m. šis apdovanojimas įteiktas Visuomenės ir policijos šventės metu Utenio aikštėje (Utenoje) Jolantai Gaidelienei už atliktą pilietinę pareigą padedant užkardyti nusikaltimą ir pagalbą policijai.
2012 m. Policijos dienos minėjimo metu už aktyvų bendradarbiavimą su policija ir svarų indėlį į saugios aplinkos kūrimą garbingiausiu visuomenės nariams skirtu apdovanojimu – „Gėrio sergėtojo” statulėle – buvo apdovanotas Vytautas Kazimieras Čypas (Zarasų r.).
2013 m. už parodytą pilietiškumą, pagalbą policijai ir ryžtingus veiksmus užkardant nusikalstamą veiką, „Gėrio sergėtojo” statulėlė įteikta trims asmenims: Emilijai Kalinauskienei, Aušrai Noreikienei ir Svetlanai Petrovskajai.
2014 m. Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas garbingiausią mūsų regiono piliečiams skirtą apdovanojimą „Gėrio sergėtojas” įteikė Angelei Mažeikienei, kuri ne kartą yra pagelbėjusi policijos pareigūnams.
Šių metų rugsėjo 30 dieną „Gėrio sergėtojo” apdovanojimas bus įteiktas Policijos dienos minėjimo metu Utenoje.

Utenos AVPK inf.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas