Aktyviausi Utenos vaikučiai ir tėvai varžėsi sporto rungtyse

Gražią ir saulėtą gegužės 12 dieną Utenio stadiono erdvė skambėjo nuo gausybės vaikiškų balsų – Utenos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras bei vaikų lopšeliai-darželiai „Saulutė” ir „Gandrelis” pakvietė aktyviausius uteniškius dalyvauti masiniame sporto renginyje „Aktyvi šeima”.

Į Utenio stadioną atvyko vaikų lopšelių-darželių „Šaltinėlis”, „Saulutė”, „Gandrelis”, „Voveraitė”, „Želmenėlis”, „Pasaka” bei mokyklų-vaikų darželių „Eglutė” ir „Varpelis” auklėtiniai su savo mokytojomis bei tėvais. Palaikyti sportininkų atskubėjo sirgaliai – močiutės, seneliai, broliai ir sesės. Visi buvo puikiai nusiteikę ir pasiruošę smagiai praleisti laiką sportuojant, todėl renginio vedėjos „Saulutės” direktorės pavaduotoja ugdymui Angelė Bražionienė ir muzikos vadovė Asta Straižienė pakvietė dalyvius šventę pradėti iškilmingu paradu, kurį vedė „Šaltinėlio” šokių kolektyvas „Kikilis” (vadovė Diana Tumėnienė).
Apėję stadioną, renginio dalyviai padarė apšilimo pratimus ir ėmėsi svarbiausio – varžytis įvairiose sporto rungtyse. O kad visiems užtektų veiklų ir nebūtų sumaišties, stadionas buvo padalytas į 15 stotelių, kurioms vadovavo šventės partneriai ir pagalbininkai Utenos „Utenis” komanda – vartininkai Lukas Paukštė ir Marius Paukštė, saugai Ihor Poruchynskyy, Eligijus Jankauskas, Mykolas Krasnovskis, Valentin Jeriomenko, Kirilas Levšin, Aleksandras Levšin, Tomas Dambrauskis, Arminas Vaskela, gynėjai Robertas Freidgeimas, Lukas Artimavičius, Benas Spietinis, Gabrielius Zagurskas ir Yuriy Flyak. Vaikai varžėsi prieš vaikus, tėvai prieš tėvus. Azartas apėmė visus – visi troško būti geriausi ir įveikti priešininkus.
Kiekvienai rungčiai buvo skirta po 3 minutes. Pasivaržiusios tarpusavyje komandos keitėsi vietomis – ir vėl viskas iš pradžių. Ir taip visą valandą aktyviai ir nenustodami mažieji bei didieji uteniškiai judėjo.
Po sportinių rungčių dalyvių laukė staigmena – į Utenio stadioną pademonstruoti kamuolio valdymo galimybių atvyko „Footballfreestyle” čempionas Lietuvoje Eduardas Butiuto.
Renginio pabaigoje visi dalyviai buvo apdovanoti padėkomis bei kamuoliais.

Autorės nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas