Pavasarinė mugė viliojo kvapais ir grožybėmis

Balandžio 23 dieną Utenoje šurmuliavusi didžioji pavasarinė mugė subūrė miesto gyventojus ir svečius, atskubėjusius ne tik apsidairyti ar pažįstamų susitikti, bet ir vieną kitą suvenyrą ar skanėstą namo parsinešti. Šis renginys mūsų mieste buvo rengiamas trečią kartą.

Šiųmetėje mugėje dalyvavo daugiau nei 150 prekybininkų. Tai – bene gausiausias tautodailininkų ir liaudies meistrų susibūrimas mieste ir visame rajone. Didžioji pavasarinė mugė į Uteną sukvietė ne tik regiono auksarankius, bet ir amatininkus iš atokiausių šalies kampelių.
Pavasarinės mugės lankytojai, kurių netrūko nuo šeštadienio ryto iki popietės, turėjo puikią progą išsirinkti išskirtinių tautodailininkų gaminių ar save bei artimuosius pradžiuginti iš mugės parsineštomis medaus tešlos „baronkomis”, naminiais mėsos gaminiais, kvapniais sūriais, rūkyta žuvimi ar skaniais pyragais.
Prasidėjus augalų sodinimo sezonui populiariausi buvo sodinukai. Tad net išrankiausi pirkėjai galėjo rasti dekoratyvinių augalų, skirtų grožio oazei sukurti.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas