Kviečiu dalyvauti projekte „Moksleivių praktikos savaitė: SEIMAS GYVAI“

Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos (LSDJS) jau tradiciniu tapęs projektas „Moksleivių praktikos savaitė: SEIMAS GYVAI” startuoja ir šiais metais. Šios jaunimo iniciatyvos tikslas – skatinti jaunuolius domėtis politika, įsisavinti įvairias pilietiškumo formas, įsijungti į visuomeninę veiklą ir pagilinti savo žinias apie pagrindines valstybines institucijas. „Moksleivių praktikos savaitė: SEIMAS GYVAI” – tai galimybė 9–12 klasių mokiniams prasmingai praleisti pavasario atostogas, atliekant savaitės praktiką Lietuvos Respublikos Seime. Moksleivių praktikos vadovais taps Seimo nariai, su kuriais mokiniai galės dalyvauti komitetų ir komisijų posėdžiuose, pasitarimuose, renginiuose ir atliks kitus paskirtus praktikos vadovų darbus. Geriausias projekto dalyvis bus apdovanotas kelione į Briuselį.

Projekto pradžia: 2016 m. kovo 21 d.
Projekto pabaiga: 2016 m. kovo 25 d.
Kviečiu Utenos rajono 9–12 klasių mokinius aktyviai dalyvauti projekte, registruotis nurodytu el. pašto adresu (seimas.gyvai@jaunimieciai.lt) ir pildyti atrankos anketą. Taip pat galite skambinti tel. 8 680 37137 (Agnė Goldbergaitė).
Mieli Utenos rajono 9–12 klasių mokiniai, sumanę dalyvauti projekte, informuokite ir mane. Maloniai jūsų lauksiu ir mielai tapsiu bent dviejų iš jūsų praktikos vadove. Mano praktikantais projekte jau buvo Adolfo Šapokos gimnazijos mokiniai Konradas Kazlauskas ir Kotryna Meidutė.
Mano kontaktai: tel. 8 698 42297, tel. 8 699 04115, el. paštas milda.petrauskiene@lrs.lt.

LR Seimo narė Milda Petrauskienė

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas