Uteniškiai ir toliau lieka neabejingi labdaringiems renginiams

Jau tapo gražia tradicija lapkričio mėnesio pabaigoje rengti labdaros koncertą „Rudens spalvos”, kurį organizuoja Užpalių LIONS klubo nariai. Šiemet surinktos lėšos skiriamos Utenos specialiosios mokyklos-daugiafunkcio centro auklėtiniams.

Į labdaros vakarą sugužėję uteniškiai negailėjo savo santaupų ir kiekvienas pagal savo išgales metė į bendrą kasą, kurią saugojo Utenos kolegijos Medicinos fakulteto socialinių mokslų antrakursiai. Vėliau klubo prezidentui Eugenijui Keraminui, šio klubo ilgametei narei ir įkūrėjai Nijolei Rimkevičienei bei užpalietei ūkininkei Vestai Vaškelienei suskaičiavus suaukotus pinigus, buvo paskelbta surinkta suma – 1188, 50 Eur (pernai suaukoti 6877 litai (1991,72 Eur), skirti sergančių vaikų gydymui).
Pasibaigus koncertui klubo prezidentas E. Keraminas su N. Rimkevičiene pinigus įteikė centro vadovams.
Kaip žadėjo šia labdaringa akcija pasidžiaugęs ir padėkojęs už dėmesį šio centro direktorius Zenonas Misiūnas, pinigai bus skirti auklėtinių gyvenimo ir mokymosi sąlygų gerinimui.
LIONS kubo labdaros koncerte, kurį vedė Valdas Laurinavičius, dalyvavo muzikantai iš įvairių šalies rajonų. Dainavo ir grojo Raimundas Pusvaškis, atvykęs iš Balninkų (Molėtų r.), darnus Daivos ir Vyto duetas iš Kėdainių, dainingi Kaišiadorių muzikantai Algis, Saulius ir Arūnas, solistė Vaiva Ladiga iš Šepetos (Kupiškio r.), kaunietis Laimonas Vasiliauskas, videniškietis iš Molėtų rajono Vitalijus Gaulė ir uteniškiai Linas Vaitiekėnas bei Valdas Sabaliauskas. Pastarasis, kaip ir dera puikiam vestuvių muzikantui, Utenos kultūros centro salėje sukėlė tikrą audrą, pakviesdamas žiūrovus ne tik atsistoti, bet kartu ir dainuoti. Jam su L. Vaitiekėnu pritarė ir į sceną sugužėję visi vakaro koncerto muzikantai.

Laikraščio „Utenos diena” inf., Vytauto Ridiko nuotr.

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas