Mūsų mieste viešėjo svečiai iš Latvijos ir Baltarusijos

Gegužės mėnesio viduryje viename seniausių Baltarusijos miestų Polocke susitiko projekto „Muziejų vartai” dalyviai iš Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos. Trijų valstybių projekte dalyvaujantys muziejų darbuotojai, pristatydami visuomenei projekte dalyvaujančių muziejų vieningos koncepcijos kultūrinio turizmo produkto plėtrai skirtas idėjas ir nuveiktus darbus, į susitikimą pakvietė ir žiniasklaidos atstovus.

Panašus susitikimas praėjusią savaitę vyko ir Latvijoje, kur Lietuvos, Baltarusijos ir Latvijos žurnalistai ir projekto partneriai aptarė projekto darbus Latgalos regione. O štai birželio 17 dieną Utenoje viešėjo projekto „Muziejų vartai” partneriai ir spaudos atstovai. Jie ne tik susipažino su Utenos kraštotyros muziejuje iš projekto „Muziejų vartai” lėšų įrengta nauja, modernia ekspozicija „Utenos miesto istorija”, bet ir aplankė miesto erdves, muziejaus filialus Leliūnuose ir Juknėnuose.
Pasigrožėję šviečiančiu-grojančiu fontanu Dauniškio ežere, pasižvalgę po miestą, svečiai užsuko į „Utenos dienos” redakciją.

udiena.lt inf. ir nuotr.

 

Nėra pranešimų, kad būtų rodomas

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami video

Aktualijos

Featured

Ignalinos naujienos

Įvairenybės

Jaunimas

Kaimas